Neorama


  • Institute Address: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 187 Α & Β όροφος, Κ. Λακατάμια
  • Email: info@neorama.eu

Institute Overview

About us

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα "Neorama" Education LTD ιδρύθηκαν από τον καθηγητή κ. Άδωνη Γ. Μυλωνά (επίτιμο πρόεδρο του συνδέσμου Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου και εκπρόσωπο τύπου της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Φροντιστηρίων E.N.E.S.) το 1998.  Είναι εγκεκριμένα εκπαιδευτικά κέντρα από το Υπουργείο Παιδείας, από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (Κ.Ε.Κ και Δ.ΕΚ), το L.C.C.I. Pearson, το UNICERT, το Κ.Ε.Β.Ε. και το E.C.D.L.. 
Με έδρα στη Λακατάμια και συνεργάτες σε ολόκληρη την Κύπρο, έχουν μια πρωτοποριακή παρουσία και ουσιαστική προσφορά στο Κυπριακό εκπαιδευτικό συγκείμενο και στην δια βίου μάθηση. Πέραν των αμιγώς διδασκαλικών δραστηριοτήτων η εταιρεία, και το επιστημονικό της προσωπικό, ασχολείται και με την ασύγχρονη εκπαίδευση, την συγγραφή και έκδοση βιβλίων και συγγραμμάτων εκπαιδευτικού και εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα.
ΟΡΑΜΑ μας είναι η ανάδειξη της σπουδαιότητας που "κρύβει" κάθε εκπαιδευόμενος ξεχωριστά και η δημιουργία των ΑΡΙΣΤΩΝ.
O Πλούταρχος, 47-120 μ.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστορικός και περιηγητής, αναφέρει: «Όπως το έδαφος, όσο και αν είναι γόνιμο, αδυνατεί να παράγει κάτι δίχως καλλιέργεια, έτσι και ο νους του ανθρώπου: δίχως την εκπαίδευση αδυνατεί να δώσει τους αναμενόμενους καρπούς».

Awards & Recognitions

 

certifications

Εγκεκριμένο και πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο

 

Facilities & Staff

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Νεόραμα στελεχώνεται από καταρτισμένο προσωπικό με υψηλή εξειδίκευση που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον τομέα τους. 
  • Ανδριάνα Θωμαΐδου - Καθηγήτρια 
Απέκτησε Πτυχίο με τίτλο σπουδών “Βυζαντινής και Νέας Ελληνικής Φιλολογίας”  στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επίσης κατέχει εξιδίκευση Γλωσσολογίας- Λογοθεραπείας- Δυσλεξίας απο το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Με περισσότερο απο μιας δεκαετίας εμπειρίας στην διδασκαλία, προσφέρει την καλύτερη ποιότητα μάθησης σε όλους του μαθητές του ΝΕΟRΑΜΑ EDUCATION.
  • Βαρβάρα Λάμπρου - Καθηγήτρια
Απέκτησε Πτυχίο με τίτλο σπουδών “Μαθηματικά και Στατιστική” και Μεταπτυχιακό με τίτλο σπουδών “Διδακτική και Μεθοδολογία των Μαθηματικών” στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επιβραβεύτηκε από την ACNIELSEN CYPRUS για την πρώτη θέση της στην Στατιστική. Από το 2011 μέχρι και σήμερα είναι σημαντικό μέρος της ομάδας μας στο ΝΕΟRΑΜΑ  EDUCATION, και συνεχίζει δυναμικά να διδάσκει και να μεταφέρει την γνώση.
  • Κυριάκος Στασής - Καθηγητής
Απέκτησε Πτυχίο με τίτλο σπουδών “ BSc Accounting” στο University of Nicosia ενώ παράλληλα είναι εγκεκριμένος Εκπαιδευτής της ΑνΑΔ.  Εργάζεται ως Καθηγητής Οικονομικής Παιδείας στην Ιδιωτική Ελληνική Σχολή Φόρουμ. Από το 2017 μέχρι και σήμερα ανήκει στην ομάδα του NEORAMA EDUCATION και διδάσκει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους μαθητές του.
  • Φίλιππος Μελετιές - Εκπαιδευτής Επιχορηγημένων Προγραμμάτων
Ο Φίλιππος Μελετιές είναι απόφοιτος του Πανεπιστήμιου της Νέας Υόρκης (City University of New York, CUNY) με δίπλωμα στη ‘ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ’ (Bachelor of Science in Accounting). Μετά την αποφοίτηση εργάστηκε για 3 χρονιά στο Λογιστήριο της επενδυτικής τράπεζας Goldman Sacks. Με την επιστροφή του στη Κύπρο το 2003 εργάστηκε  στο Δικηγορικό γραφείο  Χριστόδουλος Βασιλειάδης (Ledra Management) όπου ήταν υπεύθυνος για όλο το ΦΠΑ των πελατών του ομίλου με καθημερινή επικοινωνία με τους πελάτες για συμβουλές σχετικά με τη νομοθεσία του ΦΠΑ όπως και τη λύση διάφορων προβλημάτων που προέκυπταν σε σχέση με το τμήμα ΦΠΑ. Από το 2009 μέχρι τον Ιούνιο το 2014 εργάστηκε σαν βοηθός υπεύθυνος λογιστηρίου (supervisor) στη Consulco Limited. Τον Οκτώβριο του 2014 εντάχθηκε στην ομάδα της CPV Audit Services Limited, με βασικά καθήκοντα τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων τη προετοιμασία και κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων όπως και του ανακεφαλαιωτικού πίνακα και των δηλώσεων ΦΠΑ, των πελατών της εταιρείας. Επίσης είναι υπεύθυνος για τη παροχή συμβουλών και την επεξήγηση της φορολογικής νομοθεσίας προς τους πελάτες της εταιρείας για όλο το φάσμα της φορολογίας είτε πρόκειται για εταιρικό φόρο, τη φορολογία φυσικών προσώπων η ΦΠΑ. Επίσης είναι επιφορτισμένος με την εκπαίδευση των υπάλληλων της εταιρείας όπως και του προσωπικού των πελατών της εταιρείας σε θέματα φορολογίας. Από το 2019 ανήκει στην ομάδα του NEORAMA EDUCATION ως Πιστοποιημένος Εκπαιδετής ΑνΑΔ.
  • Αντώνης Χρυσάνθου - Εκπαιδευτής Επιχορηγημένων Προγραμμάτων
Certified Accounting Technician (CAT), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Advanced Diploma in International Taxation (ADIT)
Το 2019 έχει πιστοποιηθεί ως Εκπαιδευτής της ΑνΑΔ και από τότε ανήκει στην ομάδα του NEORAMA EDUCATION.

 

Differentiation points

 Εταιρείες και οργανισμοί που εμπιστεύθηκαν το Εκπαιδευτικό Κέντρο Νεόραμα για κατάρτιση και επικαιροποίηση των γνώσεων των εργοδοτουμένων τους.
 
            
                                        
                                                     
 
                                        

 

 

Courses & Programs

Τίτλος Προδιαγραφής Προγράμματος Κατάρτισης  

Διάρκεια Κατάρτισης

(Ώρες)

FOREX - CRYPTOS

 

7

Λογιστική LCCI   30 και 70 και 80
CySEC Advance Regulations/Εγχώριο και Ευρωπαϊκό Νομικό Πλαίσιο ΕΕΚ   30

Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑνΑΔ

  76
Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Τηλεμάθησης   45
Τεχνική Ανάλυση Γραφημάτων για Επενδύσεις - CFTe / Technical Analysis For Investments   80
Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές (Word, Excel, Powerpoint)  

60

Ψηφιακές Δεξιότητες του Εκπαιδευτή / Digital Skills   45
ΦΠΑ - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ   33
STEAM Teachers’ Training   44
AML  / ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ   14
MICROSOFT EXCEL FOR ACCOUNTANTS, ANALYSTS & CONSULTANTS   15
ΚΕΠΕΥ & ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ & ΑΓΟΡΩΝ (ΕΑΚΑΑ)   15
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΩΝ & ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ   32
3D MODELING & 3D PRINTING   27
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ - CYBER SECURITY   20
Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ & ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΝΟΜΟΣ    7
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ADOBE ILLUSTRATOR   30
TRANSACTION MONITORING & INTERNATIONAL SANCTIONS   27

Institute Information

Ministry of education Licencing or relevant
VAT Number-(Eu Countries)
Registration number
Website https://www.neorama.eu/
Country AF
City/ Town Nicosia
Postal Code 2306
Mobile 22 371092
Telephone Direct +35722382882
Skype Id
Fax
Application Standard Fees

Corespontance Person

Contact Person 1

Contact Person Name: Neorama

Contact Person Possition:

Mobile: +35777778818

Telephone Direct: +35722371092

Skype Id:

Fax:

Contact Person 2

Contact Person Name: Neorama

Contact Person Possition:

Mobile:

Telephone Direct:

Skype Id:

Fax:

Email: